Informativni dan za FP7 program Europske Unije na temu Nanoznanosti, nanotehnologije, materijali i nove proizvodne tehnologije
5. srpnja 2011. u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske održat će se Informativni dan za Sedmi okvirni program Europske Unije za istraživanje i razvoj (FP7) na temu Nanoznanosti, nanotehnologije, materijali i nove proizvodne tehnologije (NMP). 

Događaj se organizira povodom novih natječaja za prijavu projekata za temu FP7 NMP čija je objava predviđena za srpanj 2011. godine.
Ispunjenu prijavnicu za sudjelovanje na događaju treba poslati najkasnije do 30. lipnja 2011. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
Osim toga, otvorena je registracija za informativni dan u Bruxellesu o javno-privatnim partnerstvima u FP7, čiji program sadrži i mogućnost umrežavanja partnera na europskim znanstvenim projektima.
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk