Sveučilišna knjižnica smanjila članarine
Četvrtak, 30.06.2011.
Odlukom Senata Sveučilišta u Rijeci, osigurana su namjenska sredstva Sveučilišnoj knjižnici, koja će se koristiti za smanjenje članarine studentima Sveučilišta i kontinuiranu nabavu studentske literature. Riječko sveučilište time je postalo i prvo sveučilište u Hrvatskoj koje financira redovitu nabavu literature potrebne studentima, što će znatno povećati kvalitetu studiranja. Sredstva su osigurana do kraja akademske godine 2011/2012.

Od petka, 1. srpnja 2011. godine, studenti preddiplomskih, integriranih i diplomskih studija Sveučilišta u Rijeci plaćat će godišnju članarinu 50 kuna, umjesto dosadašnjih 60,00 kuna. Oni koji su već upisani u Knjižnicu, mogu u Knjižnici podići kupon u iznosu od 10,00 kuna i iskoristiti ga za plaćanje drugih usluga knjižnice – za kopiranje ili skeniranje građe, izradu popisa literature na određenu temu, međuknjižničnu posudbu, plaćanje zakasnine i sl.  Kupon se može iskoristiti do 30. rujna 2011. godine. Iz akcije su izuzeti apsolventi koji su posljednju upisninu platili za akademsku godinu 2009/2010 ili prije kao i studenti poslijediplomskih studija.

Literatura potrebna za studij nabavlja se za sve kategorije studenata Sveučilišta.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk