Bojana Knežević pobjednica natječaja za besplatnu razmjenu
Četvrtak, 07.07.2011.
Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Lions klubom raspisala je natječaj za besplatnu razmjenu u Danskoj za studente SuRI. Studentica Građevinskog fakulteta Bojana Knežević pobjednica je natječaja. Stručno povjerenstvo Zaklade odabralo je studenticu 3. godine preddiplomskog studija na temelju provedenog vrednovanja pristiglih prijava.

Predsjednica Lions kluba prof. dr. Branka Crnković Stumpf, zajedno s ravnateljicom Zaklade Sveučilišta u Rijeci dr. sc. Sanjom Barić, uručila je Bojani Knežević avionsku kartu za Dansku. Ove godine Lions klub Rijeka i Zaklada SuRI omogućili su odlazak jednog studenta u Kraljevinu Dansku između 16. srpnja i 6. kolovoza, a snose i sve troškove razmjene.
Bojana Knežević dio će razmjene provesti u Lions obitelji, a dio u kampu za mlade u mjestu Greve. Tema kampa je "Upoznajte i iskusite Vikinge i dansku demokraciju".

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk