"Izvorno riječko" mapi razglednica
Četvrtak, 14.07.2011.
Izdavački projekt naklade Erasmus i Sveučilišne knjižnice Rijeka Suveniri hrvatske baštine 1 – Šimun Kožičić Benja i riječka tiskara (1530./1531.) - Razglednice / čestitke sa šesnaest motiva iz glagoljskih knjiga tiskanih u riječkoj tiskari Šimuna Kožičića Benje dobio je pravo na korištenje znaka „Izvorno riječko“, koje dodjeljuje Turistička zajednica grada Rijeke.

Nastavljajući obrađivati bogatu, a malo poznatu glagoljsku baštinu, Erasmus naklada uz suizdavača Sveučilišnu knjižnicu Rijeka, izdala je ovu mapu razglednica  kao prvu ediciju iz serije Suveniri hrvatske baštine.

 

Komplet od osam razglednica i četiri čestitke sadrži i dodatak s tekstom akademkinje Anice Nazor (dvojezično: hrvatski i engleski) o Šimunu Kožičiću Benji, o njegovoj glagoljskoj tiskari u Rijeci i knjigama iz kojih su na ovim razglednicama pretisnute pojedine stranice.
Cijeli sadržaj upakiran je u celofan s otisnutim osnovnim podacima na dva jezika i prostorom za eventualni dotisak podataka o sponzorima.

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk