Objava dva natjecaja - IPA program - Razvoj ljudskih potencijala
Odjel za financiranje i ugovaranje EU programa u sklopu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih,  na svojim mrežnim stranicama objavio je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava ˝Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira˝, Europeaid/131254/M/ACT/HR, pod prioritetom 3, mjera 3.1, operacija 3.1.6 , u sklopu 4. komponente IPA programa – Razvoj ljudskih potencijala.

Više informacija možete dobiti na našoj web stranici: http://www.aso.hr/defco/default.aspx

 
Odjel za financiranje i ugovaranje EU programa u sklopu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, na svojim mrežnim stranicama objavio natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava  ˝Integracija skupina u nepovoljnome položaju u redoviti obrazovni sustav˝, EuropeAid/131319/M/ACT/HR, pod prioritetom 2, mjera 2.2, operacija 2.2.2 , u sklopu 4. komponente IPA programa – Razvoj ljudskih potencijala.

Više informacija možete dobiti na našoj web stranici: http://www.aso.hr/defco/default.aspx?id=

http://www.aso.hr/defco/default.aspx?id=155
 
https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome&nbPubliList=15&orderby=upd&orderbyad=Desc&searchtype=RS&aofr=131319

 
https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome&nbPubliList=15&orderby=upd&orderbyad=Desc&searchtype=RS&aofr=131254
 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk