USKORO 7. SAJAM STIPENDIJA - Sajam će predstaviti sve informacije o stipendijama, studijskim programima i pripremi za prijave

Na Sajmu će izlagati više od 30 uglednih institucija iz 9 različitih zemalja. Među najznačajnijim novinama ovogodišnjeg Sajma će biti predstavljanje Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske kao prve Zemlje partnera Sajma. Obrazovni sustav Ujedinjene Kraljevine poznat je po svojoj izvrsnosti diljem svijeta, a posjetitelji ovogodišnjeg Sajma će imati priliku razgovarati s britanskim izlagačima i bivšim stipendistima britanskih obrazovnih institucija.  
 
Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude ove će godine po prvi puta podržati i INA – Industrija nafte, d.d. kao Prijatelj Sajma, koja će svojim sudjelovanjem promicati važnost ulaganja u obrazovanje i obrazovne projekte. INA će na Sajmu predstaviti programe stipendiranja, programe zapošljavanja visokoobrazovanih pripravnika te međunarodno natjecanje za studente. Na Sajmu će također biti predstavljen projekt "Top stipendija za top studente“, čiji je INA dugogodišnji partner.
 
Na Sajmu izlažu hrvatska i inozemna visoka učilišta, ministarstva, veleposlanstva i strani kulturni centri, tvrtke, zaklade i udruge. Ove godine se očekuje više od 7.000 posjetitelja, koji će na štandovima, predavanjima, radionicama i kroz razgovore s bivšim stipendistima moći saznati informacije o mogućnostima studija i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu.
 
Organizaciju ovogodišnjeg Sajma su omogućile potpore brojnih partnera, koji će ujedno biti izlagači na Sajmu: Veleučilište VERN' (strateški partner), Visoka škola za primijenjeno računarstvo, dio Algebra Grupe (akademski partner), LIDL Hrvatska (sponzor), Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva te Agencija za mobilnost i programe EU (donatori i pokrovitelji).  
 
Sve informacije o Sajmu stipendija dostupne su na portalu www.stipendije.info i na www.facebook.com/trazim.stipendiju.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk