Započeo REPSI
Petak, 23.09.2011.
Na Filozofskom fakultetu, u organizaciji Odsjeka za psihologiju, jučer su započeli Riječki dani eksperimentalne psihologije.

Prema riječima dr. sc. Dražena  Domijana predsjednika Organizacijskog odbora REPSI-a osnovna je svrha ovog Znanstvenog skupa omogućiti istraživačima iz područja eksperimentalne psihologije iz Hrvatske i regije izlaganje rezultata svojih recentnih istraživanja, s ciljem daljnjeg unaprjeđenja kvalitete rada i razmjene iskustava i znanja.

Na skupu će biti prezentirana 33 rada koja pokrivaju područja kao što su percepcija, mišljenje, radno pamćenje, izvršni procesi, emocije, psiholingvistika i psihofiziologija, a posebna pažnja posvetit će se studentskim radovima s namjerom osiguravanja okruženja za prva iskustva za prezentaciju znanstvenih rezultata.

Na svečanom otvorenju prisutne su pozdravili rektor prof. dr. Lučin, dekan prof. dr. Šustar, pročelnik Odsjeka za psihologiju prof. dr. Zoran Sušanj, prof. dr. Dražen Domijan te prof. dr. Ilija Manenica ugledni eksperimentalni psiholog  sa Sveučilišta u Zadru.

Jučerašnji dan iznimno je važan za riječki Odsjek za psihologiju, jer je u sklopu svečanog otvorenja REPSI-a otvoren i novi laboratorij za eksperimentalnu psihologiju.
Nakon svečanosti uslijedilo je predavanje prof. Hideki Ohira renomiranog znanstvenika sa Sveučilišta Nagoya u kojem su uživali mnogobrojni sudionici i gosti Skupa.

Više o programu Riječkih dana eksperimentalne psihologije možete pročitati ovdje.

 

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk