HRVATSKI STUDENTI S INOZEMNIH SVEUČILIŠTA SAVJETUJU O STUDIRANJU U AMERICI I EUROPI
Nakon iznimnog uspjeha prošlogodišnjih obrazovnih savjetovanja s alumnima američkih sveučilišta, Institut za razvoj obrazovanja (IRO) uvodi dodatne mogućnosti savjetovanja s hrvatskim studentima koji su studirali u inozemstvu. Kroz tematske radionice u IRO-u bivši studenti sveučilišta u SAD-u, Kanadi i Europi hrvatskim studentima i srednjoškolcima pružit će praktične savjete za izbor i prijavu na sveučilišta u inozemstvu, te pronalaženje financijske potpore za studij. Obrazovna savjetovanja će se održati svaki tjedan od 27. listopada do 10. studenog (prema rasporedu niže u tekstu) u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33, 10000 Zagreb.

U prvoj seriji obrazovnih savjetovanja posjetitelje će o diplomskom i poslijediplomskom studiju u inozemstvu savjetovati Zvonimir Rakamarić koji je doktorirao u području računarstva na University of British Columbia u Kanadi, stručnu praksu ostvario u kompaniji Microsoft u SAD-u, a od 2012. godine predavat će na University of Utah. Michele Doyle, alumna prestižnog sveučilišta University of Wisconsin - Madison  pomoći će posjetiteljima izabrati sveučilište za studij u SAD-u, a hrvatski studenti sa Central European University-a, međunarodnog sveučilišta u Budimpešti, govorit će o studijskim i stipendijskim programima sveučilišta s akreditacijom u Europi i SAD-u.
Obrazovna savjetovanja s alumnima inozemnih sveučilišta i obrazovnim savjetnicama IRO-a održavaju se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33, 10000 Zagreb, prema sljedećem rasporedu:
•    Četvrtak, 27.10. u 18.00 sati: Upis diplomskog i poslijediplomskog studija u inozemstvu, Zvonimir Rakamarić, University of British Columbia
•    Četvrtak, 03.11. u 18.30 sati: Razgovor s hrvatskim studentima na Central European University-u
•    Utorak, 08.11. u 18.30 sati: Izbor sveučilišta za studij u SAD-u, Michele Doyle, University of Wisconsin - Madison
•    Četvrtak, 10.11. u 18.30 sati: Vodič kroz studij u inozemstvu, Sandra Dobrić, obrazovna savjetnica u IRO-u  

Predavanja se održavaju na hrvatskom jeziku, osim savjetovanja " Izbor sveučilišta za studij u SAD-u " koje se održava na engleskom jeziku. Ulaz na sva događanja je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do 17 sati na dan prije održavanja pojedinog događanja. Kako bi svi zainteresirani mogli sudjelovati, svaki posjetitelj se može prijaviti samo na jedno predavanje u seriji.

Želiš studirati u inozemstvu? Institut za razvoj obrazovanja zna kako!
 
Institut za razvoj obrazovanja /
Institute for the Development of Education
Preradovićeva 33, HR - 10000 Zagreb, Croatia
t: +385 1 4555 151 / +385 1 4817 195
f: +385 1 4555 150
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript / www.iro.hr

Facebook: Želiš studirati u inozemstvu? /
Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude /
Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa /
Portal o stipendijama - www.stipendije.info /


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk