Održan I. znanstveni kolokvij 2011/2012.
Srijeda, 26.10.2011.
Prof. dr. sc. Nenad Bićanić, Regius Professor, održao je predavanje pod naslovom „Mehanika diskontinuuma u simulacijama procjene sigurnosti kritičnih inženjerskih konstrukcija“ u sklopu I. znanstvenog kolokvija.

Gost predavač prvog znanstvenog kolokvija u novoj akademskoj godini 2011./2012. bio je prof. dr. sc. Nenad Bićanić, profesor Sveučilišta u Glasgowu (Department of Civil Engineering). Predavanje prof. Bićanića je bilo prigoda da se Znanstveni kolokvij po prvi puta održi u velikoj dvorani nove zgrade Građevinskog fakulteta u Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Prof. Bićanić je autor više od 150 članaka u međunarodnim časopisima i konferencijama, pozvani je predavač na nizu konferencija i seminara, a za Dopisnog člana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u razredu tehničkih znanosti izabran je u svibnju 2010. Predavanje profesora Bićanića, pod naslovom „Mehanika diskontinuuma u simulacijama procjene sigurnosti kritičnih inženjerskih konstrukcija“, privuklo je mnogobrojne profesore i studente riječkog Sveučilišta.

Sažetak predavanja


Prof. dr. sc. Nenad Bićanić - životopis
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk