Članak "Ekonomija energetskog sektora", NL, 14. prosinca 2011.
Ekonomija energetskog sektora
 
 
 
RIJEKA Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci otvorena je prva generacija poslijediplomskog specijalističkog studija ekonomija energetskog sektora. Voditeljica studija prof. dr. Nela Vlahinić-Dizdarević objasnila je uočeni nedostatak multidisciplinarnih studijskih programa koji su prilagođeni specifičnim potrebama osmišljavanja i vođenja poslova vezanih uz proizvodnju i potrošnju energije, trgovinu energentima i emisijama, energetsku učinkovitost, energetsko planiranje te izradu i financijsku evaluaciju projekata u energetici.
    – Poslijediplomski specijalistički studij Ekonomija energetskog sektora omogućava izobrazbu specijaliziranih stručnih kadrova u jednom od važnih strateških područja za razvoj regije i cijele države. Studij je odgovor na potrebe tržišta za cjeloživotnim obrazovanjem stručnjaka u privatnom i javnom sektoru koji će se svojim multidisciplinarnim kompetencijama moći nositi sa sve većim zahtjevima, kaže prof. dr. Vlahinić-Dizdarević. (A. P.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk