Otvorena 17. Smotra
Četvrtak, 15.12.2011.
Jučer je, u prostoru Građevinskog fakulteta u Kampusu, otvorena 17. Smotra Sveučilišta u Rijeci. Tijekom Smotre, kao i svake godine, maturantima će biti predstavljeni studijski programi kao i mnoge druge aktivnosti koje se provode u sklopu našeg Sveučilišta.
Uz sastavnice Sveučilišta na Smotri su predstavljeni  i Veleučilište te Teologija u Rijeci.

 Smotra Sveučilišta nastavlja se i tijekom današnjeg dana od 10 do 19 sati stoga pozivamo sve zainteresirane  da u tom periodu posjete Građevinski fakultet i saznaju sve informacije oko načina upisa i studiranja na Sveučilištu u Rijeci u akademskoj 2012./13. godini.

Predstavnici fakulteta, odjela i akademije Sveučilišta te Veleučilišta i Teologije u Rijeci na izlagačkim štandovima bit će na raspolaganju svim budućim brucošima kako bi iz prve ruke saznali osnovne informacije o načinima i mogućnostima studiranja na riječkom Sveučilištu.

U sklopu Smotre predstavit će se i informacije o smještaju studenata, prehrani, studentskom zapošljavanju i kreditiranju, mogućostima međunarodne razmjene putem programa "Erasmus" te raznim sportskim i ostalim studentskim aktivnostima Sveučilišta.

Pozivamo vas da se pridružite i saznate "što, kako i gdje" studirati !!

Galeriju slika s jučerašnjeg otvaranja pogledajte ovdje.
 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk