Prvonagrađena prof. dr. Nataša Hoić Božić. NL, 16. 12. 2011.
 
 
 
 
 
Vedrana Mikulić Crnković, Nataša Hoić–Božić i Snježana Samaržija na dodjeli nagradaRIJEKA Sveučilište u Rijeci jučer je na Filozofskom fakultetu u Kampusu na Trsatu održalo svoj treći e-dan, a bila je to prigoda za dodjelu nagrada za najbolji e-kolegij na Sveučilištu u akademskoj godini 2010./2011. Povjerenstvo za e-učenje Sveučilišta u Rijeci prvu je nagradu za e-kolegij dodjelilo kolegiju Multimedijski sustavi prof. dr. Nataše Hoić-Božić, a posebnu nagradu dobila je doc. dr. Vedrana Mikulić Crnković za kolegij Modeli geometrije. Na e-danu prezentirani su i ostali e-kolegiji koji su sudjelovali na natječaju, a riječ je o Strateškom menadžmentu prof. dr. Ivana Mencera te Uvodu u dentalnu medicinu doc. dr. Stjepana Špalja.
    Predsjednica sveučilišnog Povjerenstva za e-učenje dr. sc. Marta Žuvić-Butorac predstavila je novu Strategiju za razvoj e-učenja na riječkom Sveučilištu, a održan je i okrugli stol pod moderiranjem prof. dr. Rajke Jurdana-Šepić o izazovima primjene e-učenja u sveučilišnoj nastavi. Uvodne riječi održale su prorektorica za nastavu prof. dr. Snježana Prijić-Samaržija, prof. dr. Jasmina Ledić i prof. dr. Nataša Hoić-Božić.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk