Naši Erasmus studenti osvojili prvo mjesto na Sveučilištu u Wroclawu
Utorak, 20.12.2011.
Na Međunarodnom danu Sveučilišta u Wroclawu naši su studenti  oduševili svojom originalnom idejom i kreativnošću, predstavivši Rijeku, Hrvatsku i Sveučilište u Rijeci kratkim filmom, kojeg su kompilirali brojnim video snimkama s interneta.

Sveučilište u Wroclawu na kojem trenutno studira troje Erasmus studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organiziralo je 15. prosinca 2011. International Day za inozemne studente, u okviru kojeg su predstavljali svoje zemlje. Kroz promociju mobilnosti željeli su potaknuti studente Sveučilišta u Wroclawu da se u što većem broju uključe u međunarodnu razmjenu te provedu dio studijskog boravka na nekoj od inozemnih partnerskih ustanova.

International Day bio je organiziran na način da su studenti iz 32 države iz cijelog svijeta predstavljali svoju zemlju, način života i svoja sveučilišta na štandovima, putem promotivnih materijala i prezentacija. Naši su studenti oduševili svojom originalnom idejom i kreativnošću predstavivši Rijeku, Hrvatsku i Sveučilište u Rijeci kratkim filmom, kojeg su kompilirali brojnim video snimkama s interneta.

Pobravši simpatije svih sudionika natjecanja, Martina Nađ, Damir Kasumagić i Mario Rožić osvojili su prvo mjesto i kao nagradu dobili jednodnevni izlet u Aquapark u Wroclawu.

Damir Kasumagić je još osvojio i posebnu nagradu za najboljeg studenta na razmjeni te je dobio ponudu da na Sveučilištu u Wroclawu studira na magistarskom studiju.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk