Erasmus studenti FMTU-a osvojili prvo mjesto na Sveučilištu u Wroclawu, NL, 21. 12. 2011.
 
RIJEKA Studenti Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu koji se nalaze na Erasmus razmjeni na Sveučilištu u Wroclawu, nagrađeni su na Međunarodnom danu ovog Sveučilišta za svoje originalne ideje i kreativnost, predstavivši Rijeku, Hrvatsku i Sveučilište u Rijeci kratkim filmom, kojeg su kompilirali brojnim video snimkama s interneta. Pobravši simpatije svih sudionika natjecanja Martina Nađ, Damir Kasumagić i Mario Rožić osvojili su prvo mjesto i kao nagradu dobili jednodnevni izlet u Aquapark u Wroclawu. Damir Kasumagić je još osvojio i posebnu nagradu za najboljeg studenta na razmjeni te je dobio ponudu da na Sveučilištu u Wroclawu studira na magistarskom studiju.
Sveučilište u Wroclawu na kojem trenutno studira troje Erasmus studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organiziralo je International Day za inozemne studente, u okviru kojeg su studenti iz 32 države predstavljali svoje zemlje. Kroz promociju mobilnosti željeli su potaknuti studente Sveučilišta u Wroclawu da se u što većem broju uključe u međunarodnu razmjenu. (A. P.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk