"Suradnja Micros Fidelija i FMTU-a", NL, 3. 1. 2012.
 
FAKULTET ZA MENADŽMENT U TURIZMU JAČA VEZE S PRIVREDOM
Suradnja Micros Fidelija i FMTU-a
 
 
IKA Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija i Micros Fidelio Hrvatska d.o.o. potpisali su sporazum s ciljem uspostavljanje dugoročne, obostrano korisne suradnje, koja će dovesti do unapređenja i razvoja znanstveno-stručne djelatnosti s jedne, te obogaćivanja potrebnih znanja, s druge strane. Temeljem ovog sporazuma, fakultet se obvezuje da će nuditi mogućnost sudjelovanja zaposlenih iz redova članica Micros Fidelija u izvođenju programa neformalnog i informalnog obrazovanja, a u organizaciji Fakulteta; mogućnost gostovanja članova tvrtke kao predavača na fakultetu, te sudjelovanja u projektima koje izvodi fakultet... Micros Fidelio Hrvatska će pa određenom broju najuspješnijih studenata ponuditi mogućnost dodjele stipendija, obavljanja pripravničkog staža i zapošljavanja na određeno ili neodređeno radno vrijeme, odnosno na sezonskim poslovima.
    Fakultet će Micros Fideliju Hrvatska prema unaprijed dogovorenim planovima zapošljavanja, dostaviti listu studenata zainteresiranih za rad tijekom ljetne turističke sezone ili u ostalim dijelovima godine. S druge strane, informatička će tvrtka redovito izvještavati fakultet o potrebama za operativnim istraživanjima na različitim područjima svoje djelatnosti, te omogućiti nastavnom osoblju fakulteta rad u prostorijama Micros Fidelio Hrvatska za potrebe njegovog praktičnog i stručnog. (Ma. K.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk