Universitas pokreće projekt "mislim kritički", NL, 3. 1. 2012.
UNIVERSITAS POKREĆE PROJEKT "MISLIM KRITIČKI"
 
 
RIJEKA Udruga za razvoj visokog školstva Universitas pokreće program osposobljavaja studenata za kritičko mišljenje, slušanje, čitanje i pisanje pod nazivom »Mislim kritički!«. Osnovni cilj projekta razvijanje je vještina kritičkog mišljenja kod 40 studenata Sveučilišta u Rijeci, putem predavanja, radionica i samostalnog rada, koji će se provoditi u dva ciklusa, tijekom ožujka i svibnja 2012. godine.
    – Projekt pokrećemo ponukani važnošću kritičkog mišljenja te stanjem razvijenosti kritičkog mišljenja kod učenika i studenata. Uključuje edukaciju za studente riječkog Sveučilišta, koja se temelji na razvoju vještina kritičkog mišljenja, te pisanje i objavljivanje priručnika kritičkoga mišljenja. Radi se o jedinstvenom projektu ovakve vrste u Hrvatskoj, čiji će rezultati ukazati na to kolika je realna potreba i zainteresiranost studenata za ovaj tip edukacije, poručuju iz Universitasa.
    Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te dodatnu potporu Učiteljskog fakulteta u Rijeci. A. P.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk