Bura i minusi u Kampusu
Utorak, 07.02.2012.
Zbog nepovoljnih vremenskih prilika koje su zahvatile cijelu Hrvatsku, aktivnosti u Kampusu svedene su na minimum, a intenzivno se radi na otklanjanju kvarova.
U tu svrhu ustrojena je i interventna skupina koja obilazi područje Kampusa.

U nastavku dajemo kratki pregled stanja na objektima.

Na mrežnim stranicama Građevinskog fakulteta redovito se objavljuju novosti vezane za odvijanje kolokvija, ispita i drugih aktivnosti.  Intenzivno se radi na otklanjanju svih kvarova uzrokovanih nevremenom (smrznute vodovodne cijevi, kvarovi na hidrantskoj mreži i sprinkler uređajima itd.)

Na objektu Akademije primijenjenih umjetnosti bura je u subotu, 4. veljače otvorila dio krova (oko 20 m2). Prema saznanjima dobivenih od interventne skupine, angažirani su izvođači koji bi trebali u što kraćem roku ukloniti štetu i omogućiti normalno odvijanje aktivnosti u objektu.

Na objektu Filozofskog i Učiteljskog fakulteta grijanje radi smanjenim intenzitetom. Tijekom današnjeg dana otklonjeni su veći kvarovi uzrokovani vremenskim neprilikama.

Na objektu Studentskog centra smrznule su se vodovodne cijevi pa je odlučeno da će i Restoran "Kampus" biti zatvoren u razdoblju od 7. do 10. veljače 2012. U navedenom razdoblju kako smo već obavijestili također neće raditi ni Student-servis.

Izvještaj SuRi od 13. veljače 2012.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk