"Dogodine doktorski studij psihologije", NL, 22. 2. 2012.
OTVORENA MANIFESTACIJA RIJEČKOG ODSJEKA FILOZOFSKOG FAKULTETA
Dogodine doktorski studij psihologije
Rijeka želi postati najpoželjnije mjesto za studiranje psihologije
 
»Rijeka psihologije« otvorena je u HKD-u na SušakuRIJEKA Ozbiljno od vas očekujem da će naš fakultet od iduće godine imati doktorski studij iz psihologije i da ću se s time moći pohvaliti pred Senatom – kazao je prilikom jučerašnjeg svečanog otvorenja manifestacije »Rijeka psihologije« dekan riječkog Filozofskog fakulteta Predrag Šustar. Svom je očekivanju dodao i ocjenu rada riječkog Odsjeka za psihologiju kazavši da je ovaj odsjek ponudio razvojni model kako rasti i napredovati i za druge odsjeke u sklopu Filozofskog fakulteta.
    Pročelnik Odsjeka za psihologiju Zoran Sušanj podsjetio je da se psihologija u Rijeci studira već pune 34 godine, a u predstojećem razdoblju namjera svih zaposlenih je da upravo riječki odsjek postane najpoželjnije mjesto za studiranje psihologije u Hrvatskoj.
    – Oduvijek smo jačali ulogu psihologa u zajednici jer je naš cilj da se student nakon našeg studija zaposli i afirmira u struci. Otkad smo se preselili na Kampus napokon imamo zadovoljavajuće uvjete, ali i obavezu za jačanje i povezivanje struke – istaknuo je Sušanj.
    Manifestacija će, kako je najavila predsjednica organizacijskog odbora Ines Jakovčić, trajati do nedjelje, a cilj joj je pokazati javnosti čime se psiholozi zapravo bave u svom poslu. »Rijeka psihologije« pokušat će to učiniti kroz predavanja, radionice i druge programe. Manifestacija ima i humanitaran karakter, pa svi posjetitelji mogu kupnjom prigodnih suvenira pomoći u osnivanju odjela za dječju i adolescentsku psihijatriju u Psihijatrijskoj bolnici u Lopači.

Barbara ČALUŠIĆ


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk