Samovrednovanje znanstveno-nastavnih sastavnica Sveučilišta u Rijeci

Samovrednovanje znanstveno-nastavnih sastavnica Sveučilišta u Rijeci provodi se u prvom tromjesečju svake kalendarske godine. 
Odbor za kvalitetu Sveučilišta u Rijeci tijekom prosinca pokreće postupak samovrednovanja znanstveno-nastavnih sastavnica Sveučilišta u Rijeci te provodi pregled i nadopunu obrasca za samovrednovanje. Služba za unapređenje kvalitete tijekom siječnja dostavlja znanstveno-nastavnim sastavnicama Sveučilišta upitnik za samovrednovanje. Uprava sastavnice u suradnji s Odborom za osiguranje i unapređenje kvalitete sastavnice ispunjava upitnik za samovrednovanje vodeći računa o navođenju dodatnih informacija koje upućuju na dokaze postupanja prema indikatorima navedenim u upitniku (pojašnjenja, poveznice na mrežne stranice, dokumente u privitku i sl.).  Znanstveno-nastavna sastavnica ispunjeni upitnik usvaja na vijeću te tijekom veljače u elektronskom obliku dostavlja Odboru za kvalitetu. 

Na temelju analize podataka dobivenim upitnikom za samovrednovanje  Odbor za kvalitetu tijekom ožujka izrađuje izvješće koje sadrži zapažanja i zaključke o stupnju učinkovitosti i razvijenosti sustava kvalitete na znanstveno-nastavnim sastavnicama, njegovu usklađenost s indikatorima Priručnika za kvalitetu studiranja Sveučilišta u Rijeci te preporuke za poboljšanje sustava. 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk