Unutarnje vrednovanje sustava za kvalitetu Sveučilišta u Rijeci
Unutarnja prosudba sustava osiguravanja kvalitete visokog učilišta sistematični je, periodični postupak kojim se utvrđuje jesu li aktivnosti i rezultati tih aktivnosti koje čine sustav osiguravanja kvalitete visokih učilišta učinkoviti i u skladu sa, Sveučilišnim, nacionalnim i ESG-standardima. Njome se procjenjuje doprinos stalnom unapređenju kulture kvalitete visokog učilišta. Svako visoko učilište određuje svoju misiju, viziju, strategiju i razvojne ciljeve. Kroz razvoj sustava osiguravanja kvalitete neprestano se unapređuju sve djelatnosti, a naročito obrazovanje u cijelosti.
Odbor za kvalitetu organizira i provodi unutarnju prosudbu sustava osiguranja kvalitete na Sveučilištu u Rijeci i odgovoran je za njezinu učinkovitost. Unutarnja prosudba se provodi na temelju trogodišnjeg plana kojeg donosi Odbor za kvalitetu, a odobrava Senat Sveučilišta u Rijeci. Rezultati unutarnje prosudbe javno se objavljuju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci.
 
Postupak  i kriteriji unutarnje prosudbe definirani su Priručnikom za kvalitetu studiranja Sveučilišta u Rijeci. 
Trogodišnji plan unutarnje prosudbe za period 2013 - 2015.
 

Sažetci izvješća unutarnjeg vrednovanja:

Izvješće o provedbi unutarnje prosudbe sustava za kvalitetu - ciklus 2012.-2015.

Drugi ciklus unutarnje prosudbe sustava za kvalitetu Sveučilišta u Rijeci provodi se u skladu s Odlukom Senata Sveučilišta (KLASA:602-01/17-01/01, URBROJ:2170-57-13-17-10). Postupak Unutarnje prosudbe definiran je Priručnikom za kvalitetu studiranja (izdanje 2016.).
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk