Ususret Donatorskoj večeri u Kampusu
Ponedjeljak, 05.03.2012.
U petak 9. ožujka 2012. godine, u 18.30 sati, restoran „Kampus“ Sveučilišta u Rijeci bit će domaćin 2. Akademske donatorske večere. O iznimnom interesu i spremnosti doniranja za mlade i znanje svjedoči činjenica da je do sada je prikupljeno 130.000,00.
II. Akademsku donatorsku večer pod nazivom:  „Suvremeno obrazovanje i konkurentno znanje – kapital za razvoj Hrvatske!“  organiziraju Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu (NZPUSS), Sveučilište u Rijeci i Zaklada Sveučilišta u Rijeci, uz  potporu Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatske gospodarske komore i Udruge Hrvatski izvoznici.

Visoki pokrovitelj navedenoga događanja je predsjednik RH  prof. dr. sc. Ivo Josipović, a glavni pokrovitelj je  INA – Industrija nafte d.d.

Cilj Akademske donatorske večeri jest promicanje znanja, izvrsnosti i potencijala visokoobrazovanih mladih ljudi kao važne pretpostavke sveukupnog napretka RH.

Događaj pridonosi unaprjeđenju dijaloga i suradnje između akademske zajednice, gospodarstvenika i drugih dionika društva, radi afirmacije i unaprjeđenja učeničkog i studentskog standarda, kreiranja obrazovne politike u skladu s potrebama društva, promicanja konkurentnosti i uspješnog zapošljavanja mladih obrazovanih stručnjaka.

Prihod od pozivnica i donatorske večeri namijenjen je fondovima za stipendije NZPUSS i Zaklade Sveučilišta u Rijeci. Vrijednost pozivnice/ulaznice za 2 osobe iznosi 1.000 kn.

 

PROGRAM koji započinje od 19 sati podijeljen je u tri dijela:

o Uvodni dio s pozdravima i prezentacijom zaklada:
- Lidija Gašarović, dr.med.vet., predsjednica Upravnog odbora NZPUSS
- prof. dr. sc. Sanja Barić, ravnateljica Zaklade SuRi
- prof. dr. sc. Pero Lučin, rektor SuRi
- prof. dr. sc. Ivo Josipović, predsjednik RH

o Tematski dio s prezentacijom uspješnog projekta mladih znanstvenica SuRi: Nikoline Rebić i Teute Duletić  te osvrta i komentara na prezentaciju koju će dati Ivo Usmiani, predsjednik Uprave Jadranskog galenskog laboratorija i predsjednik Savjeta Sveučilišta u Rijeci

o Izložbe umjetničkih radova profesora i nastavnika Akademije primijenjenih umjetnosti koji su svoja djela donirali za Akademsku donatorsku večer u Rijeci (prezentacija eksponata nalazi se na stranicama www.uniri.hr), a koja će se moći kupiti tijekom same večeri ali i naknadno.

U programu, svojim umjetničkim donacijama – izvedbama sudjeluju i poznati riječki glazbenici Tina Vukov i Marko Tolja, a glazbenu organizaciju preuzela je udruga Maraton. Na početku će se predstaviti i Vokalni sastav Octachord sastavljen od bivših i sadašnjih studenata s kratkim programom. Sudjelovanje je potvrdio i poznati umjetnik Rade Šerbedžija, profesor na sveučilišnom studiju Gluma, mediji, kultura, a predstavit će kratko uprizorenje studenata iz svoje klase.

Cjelokupnu pripremu, opremanje i posluživanje večere sponzorirao je Studentski centar Rijeka u suradnji s Ugostiteljskom školom Opatija, dok su brojni studenti volontirali u pripremnim aktivnostima i organizaciji večeri.

Ukoliko želite pomoći ovoj humanitarnoj akciji donaciju još uvijekmožete uplatiti na račun Sveučilišta u Rijeci:
Zagrebačka banka
Broj žiro računa 2360000-1101322186
Poziv na broj 110-21
Opis plaćanja: Prezimena osoba za koje je izvršena uplata
OIB Sveučilišta 64218323816

Unaprijed zahvaljujemo Vašoj uglednoj tvrtki, instituciji ili Vama osobno na minimalnoj donaciji od 1.000,00 kuna, koliko vrijedi pozivnica za dvije osobe.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite uplatom, a svoje kontakte javite Nikolini Ivanović na tel. 051 406-555 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript    kako bismo Vam mogli poslati pozivnicu koja je ujedno i ulaznica.
Veselimo se Vašem dolasku, kao i druženju s Vama.
 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk