Foto galerija Donatorske večere
Ponedjeljak, 12.03.2012.
„Suvremeno obrazovanje i konkurentno znanje – kapital za razvoj Hrvatske!“, naziv je 2. Akademske donatorske večeri, održane 9. ožujka, u restoranu „Kampus“, na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.  Kako fotografija govori više od riječi, donosimo foto galeriju Nikole Kurtija čiji je objektiv zabilježio navedeni događaj.

Ipak podsjetimo na osnovne podatke.

Prikupljeno je  150.000 kuna. Organizatori su bili  Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu (NZPUSS),  Sveučilište u Rijeci i  Zaklada Sveučilišta u Rijeci.  Cilj Akademske donatorske večeri jest promicanje znanja, izvrsnosti i potencijala visokoobrazovanih mladih ljudi kao važne pretpostavke sveukupnog napretka RH. Događaj pridonosi unaprjeđenju dijaloga i suradnje između akademske zajednice, gospodarstvenika i drugih dionika društva, radi afirmacije i unaprjeđenja učeničkog i studentskog standarda, kreiranja obrazovne politike u skladu s potrebama društva, promicanja konkurentnosti i uspješnog zapošljavanja mladih obrazovanih stručnjaka.

 

Još jednom veliko hvala svima!

Hvala i dragom  gostu Kemalu Montenu kojega nismo najavili, a pridružio se ovoj hvalevrijednoj akciji na poziv svoga kolege i prijatelja Rade Šerbedžije.

U privitku donosimo PPT prezentaciju s popisom svih partnera i donatora.

Akademska donatorska vecera_gosti

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk