"Riječanka dobitnica Prešernove nagrade", NL, 16. 3. 2012.
VISOKE OCJENE MAGISTARSKOM RADU SANJE JELČIĆ NA EKONOMSKOM FAKULTETU U LJUBLJANI
Riječanka dobitnica Prešernove nagrade
 
 
Sanja Jelčić – među najboljim studenticama u LjubljaniRIJEKA Novine »Moj grad« u vlasništvu Novog lista našle su se pod lupom magistarskog rada Riječanke Sanje Jelčić na Ekonomskog fakultetu u Ljubljani. Njezin rad nagrađen je prestižnom Prešernovom nagradom u konkurenciji stotinjak radova iz područja računovodstva i revizije. Sanja Jelčić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci kao jedna od najboljih studentica. Želeći nastaviti s poslijediplomskim znanstvenim studijem i stjecanjem zvanja magistra znanosti, imala je nekoliko opcija – Zagreb, Sarajevo ili Ljubljanu, budući da njezin željeni smjer na riječkom Ekonomskom fakultetu tada nije postojao. Nakon konzultacija s profesorima, a dijelom zbog svjetski priznatog fakulteta i diplome, odlučila se za Ljubljanu i smjer Računovodstvo i revizija. I u Ljubljani je s izvanrednim prosjekom na Ekonomskom fakultetu bila među najboljim studenticama, za što je dobila i veliko priznanje za magistarski rad »Računovodsko načrtovanje novega izdelka: primer brezplačnega časopisa Moj grad«.
    Danas Sanja Jelčić radi u tvrtki LogIN i o svom poslu ima samo riječi hvale. Zadovoljna radom, dinamičnim okruženjem i međuljudskim odnosima ističe kako je uz veliku mogućnost napredovanja i osobnog usavršavanja, LogIN tvrtka koja cijeni znanje i kompetencije svakog pojedinca, a istovremeno i tvrtka koja promiče i naglašava timski rad kao komparativnu prednost poslovanja.
    Trenutno, uz održavanje postojećih, radi i na novom projektu za koji, uz tehničku pomoć programera, ima potpunu odgovornost – od analize stanja i poslovnih procesa u odjelu financija, računovodstva i kontrolinga, do konačne implementacije aplikativnog rješenja Virga. U planu su još dva nova projekta, stoga je njezin predani rad u ovoj perspektivnoj tvrtki i u budućnosti vidljiv. (Sl.M.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk