"Mapa studentskih aktivnosti", NL, 21. 3. 2012.
POZIV ZA POSTER IZLOŽBU U SKLOPU PROJEKTA »NAŠ KAMPUS«
Mapa studentskih aktivnosti
 
 
altRIJEKA Riječki studenti pozvani su sudjelovati na poster izložbi »Mapa studentskih aktivnosti«, što će biti održana u sklopu projekta »Naš Kampus«. Poziv su raspisali Multiart centar, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, Sveučilište u Rijeci i Zaklada Sveučilišta u Rijeci, a pravo sudjelovanja imaju svi studenti riječkog sveučilišta, studentske udruge s djelovanjem na području Sveučilišta, grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, kao i studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci. Rok za prijavu je 1. travnja, a izložba će biti održana u sklopu sljedećeg Studentskog dana, u svibnju ili lipnju.
    Zainteresirani moraju poslati odgovarajući vizualne materijale, poput fotografija, grafikona ili sličnog i popratni tekst, koji u slobodnoj formi sadržava najviše od 12 do 15 redaka, odnosno od 500 do 1.500 riječi, na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , te popuniti online obrazac za prijavu dostupan na webu www.zaklada.uniri.hr.
    Stručno povjerenstvo odabrat će 20 postera koji će biti izloženi, a voditelji aktivnosti dobit će priliku i izložiti svoju aktivnost svim sudionicima te tako ući u konkurenciju za prve tri nagrade. Trošak dizajniranja i izrade postera snose organizatori izložbe, za sva dodatna pitanja dostupna je Sanja Lujić Pirc na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
                                                                                                                                           A.P

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk