Haris Pavletić u Izvršnom odboru Europske sveučilišne sportske asocijacije
Četvrtak, 22.03.2012.
Na izborima za članove Izvršnog odbora Europske sveučilišne sportske asocijacije (EUSA), održanima proteklog vikenda prilikom 13. godišnje skupštine, za člana je izabran predstavnik Hrvatske te ujedno predsjednik Riječkog športskog sveučilišnog saveza, Haris Pavletić.

Navedena dužnost, koju će obnašati u sljedeće četiri godine, najviša je koju je ikada obnašao jedan predstavnik Hrvatske u međunarodnim tijelima sveučilišnoga sporta. Navedeno otvara velike perspektive i mogućnosti daljnjeg napretka sveučilišnoga sporta kako u Hrvatskoj, tako i na Sveučilištu u Rijeci, kao i sasvim realne mogućnosti ostvarivanja ideje o organizaciji Europskih sveučilišnih igara 2016.

Inače, Skupština je održana u Mariboru 17. ožujka 2012., u organizaciji Slovenskog sveučilišnog sportskog saveza. Istoj je, dan ranije, 16. ožujka, prethodila EUSA Konferencija, na kojoj su, među ostalim gostima, izlagali i Marko Žunić, koordinator Ureda za sport Sveučilišta u Rijeci te Luka Rukavina, student Sveučilišta u Rijeci, kao ambasadori Europske Anti-Doping Inicijative - EADIn.

Novi vodstvo EUSA-e predvodi Adam Roczek iz Poljske, koji će u naredne četiri godine rukovoditi Izvršnim odborom od 13 članova.

 

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk