FMTU u globalnom akademskom programu EI-a
Petak, 23.03.2012.
Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u ugostiteljstvu i turizmu, nova je partnerska institucija američkoga globalnoga akademskoga programa 'Novi obrazovni institut' (New Educational Institute/EI).

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Američki hotelski i smještajni obrazovni institut potpisali su Ugovor o globalnom akademskom programu (GAP).

Kao sudionik EI-evog globalnog akademskog programa, Fakultet za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci radit će na poboljšanju i usavršavanju obrazovanja iz područja ugostiteljstva nudeći svojim studentima mogućnost studiranja kroz pet ponuđenih kolegija nakon čega mogu dobiti Diplomu o specijalizaciji Obrazovnoga instituta. 

„Potpisivanjem ugovora s Obrazovnim institutom, Fakultetu za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu je omogućen pristup izuzetno vrijednim sredstvima koja zaposlenicima mogu poslužiti u  radu i nastavi, dok će studentima biti od velike koristi mogućnost primanja EI diplome, uz redovnu fakultetsku diplomu,“ izjavio je prof. dr. sc. Jože Perić, dekan Fakultet za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu.

Izjavu Obrazovnog instituta možete pročitati ovdje.

 

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk