Studenti s Hyogo College-a iz Japana
Dana 22. rujna 2009. Prorektor za međunarodnu suradnju, prof. dr. sc. Goran Kalogjera, te Rukovoditelj Službe za međunarodnu suradnju, g. Darko Štefan su se pri Sveučilištu u Rijeci sastali s Ljiljanom Pintar, koordinatoricom za međunarodnu suradnju pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, u svrhu srdačnog primanja japanskih studenata koji su u Rijeci na razmjeni s Hyogo College of Medicine iz Japana.

Bilateralni ugovor s dotičnom institucijom, Hyogo College of Medicine, je potpisan 9. listopada 2007., te je do prve razmjene došlo u razdoblju od 29. lipnja – 27. srpnja 2008. gdje su u istom razdoblju 3 studenta iz Japana u boravila u Hrvatskoj , dok su 3 naša studenta bila u Japanu.

Ovo je sad druga po redu razmjena studenata između Sveučilišta u Rijeci i Hyogo College-a u Japanu; naime, u razdoblju od 31. kolovoza – 25. rujna 2009. tri studenta iz Japana borave u Rijeci. Radi se o sljedećim studentima: studentice Kyoko Minamisono i Marie Yamazaki, te student Kazuya Kishima. U razdoblju od 5. – 30. listopada 2009. 3 naša studenta borave pri Hyogo College-u u Japanu, to su: Eva Pasini, Ivan Bunjevac, Tomaž Špindler.

Zaključeno je da će se i nadalje nastaviti uspješna međunarodna suradnja i razmjena studenata između Sveučilišta u Rijeci i japanskoga Hyogo College-a.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk