"HARIS PAVLETIĆ U IZVRŠNOM ODBORU EUSA", NL, 10. 4. 2012
HARIS PAVLETIĆ U IZVRŠNOM ODBORU EUSA
 
 
altRIJEKA Predsjednik Riječkog športskog sveučilišnog saveza Haris Pavletić izabran je za člana Izvršnog odbora Europske sveučilišne sportske asocijacije (EUSA), na godišnjoj skupštini održanoj proteklog vikenda u Mariboru. Pavletić ima mandat od četiri godine, a riječ je o najvišoj dužnosti koju je dosad obnašao predstavnik Hrvatske u međunarodnim tijelima sveučilišnog sporta. U Riječkom športskom sveučilišnom savezu ocjenjuju kako Pavletićev izbor otvara velike perspektive i mogućnosti daljnjeg napretka sveučilišnog sporta u Hrvatskoj i na riječkom Sveučilištu, a jednako tako i sasvim realne mogućnosti ostvarivanja ideje o organizaciji Europskih sveučilišnih igara 2016.
    Novi vodstvo EUSA-e predvodi Adam Roczek iz Poljske, koji će u naredne četiri godine rukovoditi Izvršnim odborom od 13 članova. Skupštini u organizaciji Slovenskog sveučilišnog sportskog saveza prethodila je EUSA Konferencija, na kojoj su, među ostalim gostima, izlagali koordinator Ureda za sport Sveučilišta u Rijeci Marko Žunić i student riječkog Sveučilišta Luka Rukavina. Žunić i Rukavina sudjelovali su na konferenciji kao ambasadori Europske Anti-Doping Inicijative – EADIn. (A. P.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk