Posjet profesora Larryja Monete i predstavnika Veleposlanstva SAD-a Sveučilištu u Rijeci 13. studenoga 2009.
Gospodin Robert Post, savjetnik za odnose s javnošću i Profesor Larry Moneta, Fulbrightov stipendist i stručnjak za kampuse sa Sveučilišta Duke posjetili su Sveučilište u Rijeci.
Goste su u Rektoratu Sveučilišta dočekali Prorektor za međunarodnu suradnju prof.dr.sc. Goran Kalogjera, Prorektorica za znanost i razvoj prof.dr.sc. Nevenka Ožanić, Rukovoditelj Službe za međunarodnu suradnju, g. Darko Štefan, djelatnica Ureda za međunarodnu suradnju, Iva Tijan, te stručnjaci iz Ureda za kampus u izgradnji, Mirna Hero, Voditeljica Ureda kampusa u izgradnji, te Žarko Dubrović, stručni suradnik pri Uredu kampusa u izgradnji. Kako je gospodin Post naveo, cilj posjeta je bio uvid u izgradnju Kampusa Sveučilišta u Rijeci, uz učvršćivanje postojeće suradnje i otvaranje novih mogućnosti.
Prorektor za međunarodnu suradnju Kalogjera je naglasio iznimnu važnost povezanosti Sveučilišta s američkim sveučilištima i Veleposlanstvom u Republici Hrvatskoj, te izrazio želju da ta suradnja bude još i jača. Gospodin Robert Post je poklonio Sveučilištu u Rijeci četiri iznimno vrijedne knjige na temu američkoga visokog obrazovanja.
Sastanak se nastavio dvosatnim obilaskom Kampusa na Trsatu te je zaključen kratkim pregledom budućih aktivnosti Veleposlanstva u koje će biti uključeni i predstavnici Sveučilišta u Rijeci. Nakon obilaska kampusa, profesor Larry Moneta, američki stručnjak za kampuse je izjavio sljedeće: The new campus of the University of Rijeka clearly demonstrates a commitment to excellent teaching and research. This is evidenced by the character, beauty and quality of the new faculty buildings under construction as well as by the overall plan to create not just a collection of buildings on this campus but a genuine sense of community for students, professors and employees.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk