Pokrenuta javna rasprava o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama ZZDVO
Petak, 13.04.2012.
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izradilo je Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju.

Tekst Nacrta prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju objavljen je na mrežnim stranicama Ministarstva te se time otvara javna rasprava.

MZOS poziva svu zainteresiranu javnost i dionike sustava da se aktivno uključe u javnu raspravu o predloženom Nacrtu prijedloga Zakona te da svoja mišljenja, dopune i prijedloge šalju na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Svoja mišljenja, prijedloge i dopune također možete dostaviti Sveučilištu (Trg braće Mažuranića 10 ili putem e-pošte  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript te će se ona objedinjena dostaviti MZOS-u.
 
Trajanje javne rasprave predviđa se do 27. travnja 2012.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk