"Zaklada Sveučilišta u Rijeci donirala 260 knjiga", NL, 4. 5. 2012.
altRIJEKA Zaklada Sveučilišta u Rijeci donirala je 260 knjiga kao početni fond novoosnovane Zbirke izdanja Sveučilišta u Rijeci. Vrijedna izdanja Zaklada je prikupila zahvaljujući financiranju izdavačke djelatnosti na Sveučilištu, temeljem svojih redovitih natječaja. Početnim fondom od 260 izdanja Sveučilišna knjižnica Rijeka započet će sustavnu izgradnju Zbirke izdanja riječkog Sveučilišta.
    Zbirka će uključivati svako izdanje proizašlo iz djelovanja Sveučilišta, njegovih zaposlenika ili studenata, jednako u tiskanom, neknjižnom ili elektroničkom obliku, uključujući i mrežne publikacije. Po jedan primjerak iz ove zbirke trajno će se čuvati kao baština Sveučilišta, a daljnji primjerci bit će namijenjeni korištenju studentima i široj riječkoj akademskoj zajednici, čime se nastoji pridonijeti i kvaliteti studiranja na Sveučilištu u Rijeci. (A. P.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk