Nova profesionalna mrežna platforma za EU projekte
European Projects Association (EPA) poziva svih da se pridruže na MyEuropa profesionalnu socijalnu mrežnu platformu namijenjenu EU projektima tj, ljudima koji bi htjeli na njima raditi i onima koji već rade.

Mnoge natječaje možete pronaći na Funds Forumu MyEuropa platforme. Besplatno se registrirajte i pronađite projektne partnere ili objavite svoje projektne ideje.

EPA je rastuća neprofitna organizacija posvećena svima onima koji se bave europskim projektima te je zbog toga razvila online platformu MyEuropa, koja se sastoji od svih najbitnijih alata potrebnih za izradu projekata, od početka do kraja.

Među ostalim, možete pronaći zanimljive natječaje na Funds Forum-u, nakon čega možete početi graditi svoj projekt korak po korak u Projects Factory-u ili objaviti svoje ideje, s ciljem privlačenja potencijalnih partnera, u Projects Showroom-u.

MyEuropa već ima preko 1150 aktivnih članova koji sudjeluju u razvijanju bolje Europe.

Registrirajte se na MyEuropa ili pratite novosti na MyEuropa facebook stranici.

Ako imate pitanja ili Vam je potrebna pomoć u radu na projektima i upoznavanju platforme, EPA tim je dostupan na platformi.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk