"Nensi Benazić pobjednica CROPAK-a", NL, 9. 5. 2012.
Nensi Benazić pobjednica CROPAK-a
 
 
altRIJEKA Kreativno rješenje studentice Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci Nensi Benazić proglašeno je najboljim ovogodišnjim radom Studentske kreativne radionice CROPAK 2012. Njezin redizajn Podravkine linije proizvoda Kviki proglašen je najboljim u konkurenciji ukupno 24 studentska rada pristigla na ocjenjivanje. Nagrađeni dizajn Nensi Benazić bit će promoviran u sklopu Svjetskih dana ambalaže 2012, što će biti održani od 3. do 8. lipnja u Splitu, a imat će priliku natjecati se na prestižnom svjetskom natječaju za najbolju ambalažu WorldStar Student.
    Ovogodišnja Studentska kreativna radionica CROPAK održavala se pod visokim pokroviteljstvom triju sveučilišta u Rijeci, Zagrebu i Splitu. Sudjelovali su studenti Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Studija dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – studenti samostalno, Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu i Visoke škole tržišnih komunikacija s pravom javnosti Agora iz Zagreba. Studente su kreativno usmjeravali nagrađivani hrvatski dizajneri ambalaže Izvorka Jurić, magistra dizajna vizualne komunikacije, i Dean Vranić, kreativni direktor Imago reklamne agencije iz Zagreba, a tijekom radionice vodili su ih mentori njihovih visokoškolskih ustanova.
    U izboru najboljeg redizajna sudjelovala je šira javnost putem Facebook stranice Kvikija, a sudionici radionice imali su priliku uživo vidjeti procese osmišljavanja, testiranja i punjenja ambalaže Podravkinih proizvoda. (A. P.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk