Nensi Blažević najbolja na CROPAK-u 2012
Srijeda, 09.05.2012.
U prostorima Podravke d.d. u Koprivnici održana je 7. svibnja dodjela nagrada Studentske kreativne radionice CROPAK 2012. Najboljim ovogodišnjim radom proglašeno je kreativno rješenje Nensi Benazić s Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

Nakon ocjenjivanja prve selekcije studentskih rješenja 10. travnja u prostorijama Instituta za ambalažu i tiskarstvo te odabranih šest najboljih studentskih rješenja, u Koprivnici je proglašen i najbolji ovogodišnji rad, kreativno rješenje Nensi Benazić s Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

Redizajn Podravkine linije proizvoda Kviki u izvedbi Nensi Benazić proglašen je najboljim u konkurenciji ukupno 24 studentska rada pristigla na ocjenjivanje. Nagrađeni dizajn Nensi Benazić bit će promoviran i u sklopu Svjetskih dana ambalaže 2012, koji će se održavati od 3. do 8. lipnja u Splitu.

Ovogodišnja Studentska kreativna radionica CROPAK održala se pod visokim pokroviteljstvom triju Sveučilišta u Hrvatskoj, a u radu Studentske kreativne radionice sudjelovali su studenti Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Studija dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu i Visoke škole tržišnih komunikacija s pravom javnosti Agora iz Zagreba.

 
Iskrene čestitke Nensi Blažević!

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk