39. Dies Academicus
Srijeda, 23.05.2012.
U utorak, 22. svibnja 2012., u velikoj dvorani Građevinskoga fakulteta u Rijeci, održana je svečana sjednica Senata u povodu 39. Dies Academicusa - Dana Sveučilišta u Rijeci.

Na svečanoj sjednice, uz pozdrave visokih uzvanika, rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. Pero Lučin dodjelio je Povelju SuRi rektoru Sveučilišta "Sv. Kiril i Metodij" u Skopju, prof. dr. sc. Vladimiru Stojkovskom. Također, predstavio je i godišnje izvješće, a prigodno slovo održala je i predsjednica Studentskog zbora Andrea Mešanović.

Na sjednici je svečano dodjeljeno počasno zvanje Professor emeritus umirovljenoj redovitoj profesorici Biserki Radošević-Stašić kao i Potvrdnice svim onim profesorima potvrđenima u zvanje na sjednicama Senata tijekom 2011. godine. Već tradicionalno, dodjeljene su i spomen-medalje i zahvalnice profesorima umirovljenima tijekom protekle kalendarske godine. Najuspješnijim studentima riječkoga Sveučilišta, dodijeljene su Rektorove nagrade za izvrsnost, Sveučilišne stipendije kao i nagrade za aktivizam i volontere.


Rektorovo izvješće


Nagrađeni studenti

Redoviti profesori

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk