Priznanja Josipu Brniću
Utorak, 26.06.2012.
Nakon višegodišnje izuzetno uspješne suradnje s kolegama s nekoliko sveučilišta u Kini, prof dr. sc. Josip Brnić dobitnik je dvaju počasnih zvanja. Na Henan Polytechnic University, Jiazozuo, dobitnik je počasnog zvanja Honorary Professor, koje mu je uručeno u rujnu mjesecu 2011., a ovoga mjeseca uručeno mu je priznaje o  izboru u počasno zvanje Consulting Professor na Harbin Institute of Technology, Harbin.
Harbin Institute of Technology jedno je od prestižnih kineskih sveučilišta i u nekoliko je područja istraživanja priznato kao ključno kinesko sveučilište. I ovo drugo priznanje, uslijedilo je nakon više posjeta kineskim sveučilištima i nakon niza održanih predavanja na njima, ali i na više međunarodnih konferencija koje su održane na spomenutim sveučilištima. Također, prof. Brnić bio je nositelj i bilateralnog znanstvenog projekta koji je realiziran između Zavoda za tehničku mehaniku Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i School of Material Science s Henan Polytechnic University, Jiaozuo. Suradnja se inače odvija na poljima numeričke analize konstrukcija i eksperimentalnih istraživanja ponašanja materijala pri sniženim i povišenim temperaturama. Interes za ovom suradnjom je vrlo velik.
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk