Primopredaja zgrade Odjela
Petak, 29.06.2012.
Jučer je, u Kampusu Sveučilišta u Rijeci, izvršena primopredaja građevine Sveučilišnih odjela za matematiku, fiziku, informatiku i biotehnologiju (uz utvrđene nedostatke na fasadi i ostatku građevine).

Povjerenstvo za primopredaju objekta utvrdilo je stanje objekta na dan preuzimanja objekta od Izvođača radova. Nadzorni su inženjeri zajedno s Izvođačem radova pregledali objekt, popisali nedostatke i dodali ih kao privitke u Zapisnik o primopredaji. Radi se o sljedećim Izvješćima:

 

- izvješće glavnog nadzornog inženjera (građevinsko-obrtnički radovi),
- izvješće nadzornog inženjera za strojarske radove,
- izvješće  nadzornog inženjera za elektro radove,
- izvješće eksperta za fasade o izvedenim radovima na fasadi (bit će napravljeno naknadno, ali je uvršteno u Zapisnik)
- rješenje otklanjanja nedostataka na fasadi (ako budu utvrđeni) uz hodogram otklanjanja istih (bit će napravljeno naknadno, ali je uvršteno u Zapisnik)

S obzirom na to da Izvođač nije u mogućnosti otkloniti utvrđene nedostatke iste će otkloniti Naručitelj, ali na trošak Izvođača. Trošak će se utvrditi u okončanom obračunu i prikazati kao umanjenje (odbitak) radova izvedenih po Izvođaču.

Nadučitelj će za otklanjanje nedostataka provesti postupak javne nabave te se provedbom tog postupka smatra da će otklanjanje nedostataka biti izvršeno po najnižim cijenama na tržištu.
 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk