SPECIJALIST ODJELA HRANE I PIĆA
Izvoditelj: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Trajanje: 1 ak. godina

ECTS: 30

Uvjeti upisa:
  • Sveučilišni diplomski studij – Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu
  • Sveučilišni preddiplomski studij - Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu
  • Stručni studij  - Malo i srednje poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu
  • Majstorski ispit u zanimanju  kuhar, konobar i slastičar
  • Hotelijersko – turistička škola
  • Ugostiteljska škola
Način završetka: Usmeni ispit, sastavljanje i priprema sveučanog menu-a, posluživanje hrane i pića svečanim uzvanicima

Popis predmeta: 
  1. Suvremeni gastronomski trendovi
  2. Pravilna prehrana
  3. Umijeće slastičarstva i pekarstva
  4. Marketing u odjelu hrane i pića
  5. Uslužni procesi u restoraterstvu
  6. Somelijerstvo
  7. Bar i barsko poslovanje
  8. Sigurnost hrane
 
 
 

EU e-Privacy Directive

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View information about cookies
View e-Privacy Directive Documents
View GDPR Documents

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk