"Riječkim studentima 261 mjesto na stranim sveučilištima", NL, 18. 7. 2012.
ERASMUS SENAT SVEUČILIŠTA U RIJECI
Riječkim studentima 261 mjesto na stranim sveučilištima
 
 
RIJEKA » Studenti Sveučilišta u Rijeci na raspolaganju imaju 261 mjesto na inozemnim sveučilištima, a inozemni Erasmus studenti 202 mjesta na sastavnicama riječkog Sveučilišta, izvijestio je rektor prof. dr. Pero Lučin na sjednici Senata. Sveučilište u Rijeci do danas je sklopilo 132 Erasmus ugovora o suradnji s visokoškolskim institucijama. Sveučilište je prihvatilo ponudu za sudjelovanje na projektu »Internationalization of learning outcomes« u sklopu IPA natječaja »Further development and implementation of the Croatian Qualifications Framework«.
    Rektor je najavio i niz aktivnosti vezanih uz obilježavanje 40. obljetnice Sveučilišta, od kojih su već neke pokrenute. S programom obilježavanja počet će se već u listopadu, dok je završna svečanost najavljena za 17. svibnja 2013., na dan kada je osnovano Sveučilište. Najavljena je 14. CARNet-ova korisnička konferencija CUC 2012 koja će biti održana od 12. do 14. studenog u sveučilišnom Kampusu na Trsatu.
    U više znanstveno-nastavno zvanje trajno su potvrđeni dr. sc. Darko Dukovski s Filozofskog fakulteta, dr. sc. Alan Šustić s Medicinskog fakulteta , dr. sc. Nela Vlahinić-Dizdarević s Ekonomskog fakulteta, dr. sc. Mario Pečarić s Ekonomskog fakulteta i dr. sc. Ivona Uhač s Medicinskog fakulteta potvrđeni su u zvanje redovitih profesora u trajanju od pet godina. (A. P.)


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk