Poziv za dostavu prijedloga za suradnju sa Zajedničkim istraživačkim centrom (JRC)

Zajednički istraživački centar (JRC) Opće uprave Europske komisije nudi ukupno 40 privremenih pozicija za stipendiste i nacionalne stručnjake imenovane od strane njihovih zemalja. To su radna mjesta za stručnjake iz istraživačkih organizacija, tijela javne uprave, javnih laboratorija i za znanstvenike iz sljedećih zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Farskih otoka, Islanda, Izraela, Lihtenštajna, Moldove, Crne Gore, Norveške, Švicarske, Srbije, Turske i Bivše Jugoslavenske Republike Makedonije. 

U sklopu natječaja za 2013. godinu, trenutno se nudi pet radnih mjesta, a rokovi prijave su 19. kolovoza i 30. rujna 2012. godine. Popis traženih stručnih područja i radnih mjesta te prijavne obrasce možete naći na Enlargement and Integration Action (E&IA) Vacancies. Dodatna radna mjesta mogla bi se otvoriti u listopadu 2012.
JRC nudi specijalizirane radionice i tečajeve za usavršavanje, ljetne škole i konferencije koje su unutar njegove nadležnosti. Popis radionica i uvjete sudjelovanja možete naći na Enlargement and Integration Action (E&IA) Activities
Odgovore na često postavljana pitanja možete naći na E&IA Frequently Asked Questions


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk