"Student Marin Mihelić vratio se iz Finske", Nl, 12. 9. 2012.
STUDENTSKA RAZMJENA
Student Marin Mihelić vratio se iz Finske
 
 
RIJEKA » Student riječkog Filozofskog fakulteta Marin Mihelić, pobjednik natječaja Zaklade Sveučilišta u Rijeci i Lions Cluba za međunarodnu razmjenu, nakon 23 dana vratio se iz Finske. Tijekom razmjene Mihelić je boravio u host obitelji u selu Padasjokiju u u blizini grada Lahtija na drugom po veličini finskom jezeru Päijänne. U Padasjokiju je imao prilku upoznati župnika koji svira u heavy metal bendu, upoznati prirodne ljepote i gastronomiju Finske te njihove poznate saune, a posjetio je i skijaške skakaonice u Lahtiju, pitoreskni ribarski gradić Porvoo, ali, među ostalim i Tampere te glavni grad Helsinki.
    Mihelić kaže da je zahvalan Lions Clubu i Zakladi Sveučilišta u Rijeci na tome što su mu omogućili ovo nezaboravno iskustvo koje ga je izuzetno obogatilo novim poznanstvima, znanjima i predivnim uspomenama. U Zakladi Sveučilišta ponosni su i sretni što je Mihelić bio dostojan predstavnik Lions Cluba, Zaklade, Sveučilišta u Rijeci i Hrvatske. (A. P.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk