Ususret Sajmu stipendija
Srijeda, 03.10.2012.
Institut za razvoj obrazovanja (IRO) pokrenuo je kampanju Stipendije mijenjaju život!, kojom želi ukazati na važnost portala Stipendije.info koji već sedam godina pomaže zaslužnim, potrebitim i ranjivim pojedincima u potrazi za stipendijom. Portal mjesečno ima preko 140 tisuća posjeta osoba koje traže stipendije, a svi detalji o aktivnostima i mogućnostima uključivanja u kampanju dostupni su na stranici www.stipendije.info/hr/donirajte/stipendije_mijenjaju_zivot i www.facebook.com/trazim.stipendiju.

Širi cilj kampanje Stipendije mijenjaju život! je povezivanje studenta koji traže financijsku potporu za studij s institucijama koje dodjeljuju stipendije, kao i bivšim i trenutnim stipendistima radi uspješnijeg širenja informacija o dostupnim stipendijskim programima, ohrabrivanja prijava zaslužnih i potrebitih studenata i poticanja ulaganja u obrazovanje kroz stipendije.

Portal Stipendije.info pokrenut je 30. rujna 2005. s ciljem povećanja pristupa informacijama o programima stipendiranja, iskorištenosti i transparentnosti stipendijskih programa, te poticanja akademske mobilnosti. Pored brojnih pojedinaca u potrazi za stipendijom, portal također posjećuju predstavnici sveučilišta, zaklada, privatnih tvrtki, veleposlanstava i tijela javne vlasti kako bi objavili svoje natječaje za stipendije.

Kampanja se održava ususret 8. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude koji će se održati u utorak 16. listopada 2012. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te u četvrtak 18. listopada 2012. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Na Sajmu će učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o mogućnostima studija i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu u razgovorima s predstavnicima institucija iz Hrvatske, Europe, Sjeverne Amerike i Azije.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk