"Informacije o potporama studiranju", NL, 16. 10. 2012.
FILOZOFSKI FAKULTET OSMI SAJAM STIPENDIJA 18. LISTOPADA
Informacije o potporama studiranju
Studenti i ostali zainteresirani od predstavnika raznih institucija moći će saznati sve o mogućnostima studija i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu
 
altRIJEKA » Ovogodišnji osmi Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude bit će održan 18. listopada na riječkom Filozofskom fakultetu u sveučilišnom Kampusu na Trsatu, a dva dana ranije bit će održano zagrebačko izdanje Sajma u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici. Na Sajmu učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o mogućnostima studija i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu u razgovorima s predstavnicima institucija iz Hrvatske, Europe, Sjeverne Amerike i Azije.
    Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u susret ovoj manifestaciji pokrenuo je kampanju »Stipendije mijenjaju život!«, kojom želi ukazati na važnost portala Stipendije.info. Portal već sedam godina pomaže zaslužnim, potrebitim i ranjivim pojedincima u potrazi za stipendijom, a mjesečno ima više od 140 tisuća posjeta osoba koje traže stipendije. Svi detalji o aktivnostima i mogućnostima uključivanja u kampanju dostupni su na stranicama www.stipendije.info/hr/donirajte/stipendije_mijenjaju_zivot i www.facebook.com/trazim.stipendiju.
    Širi cilj kampanje »Stipendije mijenjaju život!« je povezivanje studenata koji traže financijsku potporu za studij s institucijama koje dodjeljuju stipendije, kao i bivšim i trenutnim stipendistima radi uspješnijeg širenja informacija o dostupnim stipendijskim programima, ohrabrivanja prijava zaslužnih i potrebitih studenata i poticanja ulaganja u obrazovanje kroz stipendije.
    Portal Stipendije.info pokrenut je 30. rujna 2005. s ciljem povećanja pristupa informacijama o programima stipendiranja, iskorištenosti i transparentnosti stipendijskih programa te poticanja akademske mobilnosti. Pored brojnih pojedinaca u potrazi za stipendijom, portal također posjećuju predstavnici sveučilišta, zaklada, privatnih tvrtki, veleposlanstava i tijela javne vlasti kako bi objavili svoje natječaje za stipendije.

A. PETRAK


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk