Malezijska delegacija na SuRi
Utorak, 23.10.2012.
Riječko Sveučilište posjetila je delegacija s Malaya University, Kuala Lumpur iz Malezije: prof. dr. Johan Shamsuddina Bin Sabaruddin, dekan Pravnoga fakulteta; prof. dr. Abdullah Bin Gani, prodekan Fakulteta za informatičke znanosti; prof. dr. Hafez Bin Salleh, prodekan Fakulteta arhitekture; dr. Nahrizul Adib Bin Kadri, pročelnik Odjela tehničkog fakulteta i prof. Jamiyah Binti Hassan, posebni izaslanik i predstavnik dekana Medicinskoga fakulteta.
 
Sveučilište Malaya jedno je od najstarijih i najuglednijih sveučilišta Dalekog istoka (osnovano 1907. godine za vrijeme engleske vladavine) i redovito se ubrajaju među 200 najboljih sveučilišta. Krasi ih značajan  istraživački kapacitet. Strukturom su prilično  slični Sveučilištu u Rijeci. Posjet se odvija na želju rukovodstva Malaya University te se time otvaraju mogućnosti uspješne bilateralne međunarodne suradnje i razmjene.
Podrobne informacije o Sveučilištu Malaya može se naći na http://www.um.edu.my
Program boravka u Rijeci započeo je prijemom u Rektoratu na radnome sastanku s domaćinima, rektorom, prof. dr. sc. Perom Lučinom i prorektorom za međunarodne odnose, prof. dr. sc. Damirom Zecom, te uz kasniji obilazak  Kampusa Sveučilišta u Rijeci.
Nakon toga održani su individualni, istovremeni sastanci članova delegacije s dekanima odgovarajućih fakulteta (Pravni,Tehnički i Medicinski).
Boravak delegacije s Malaya University organizirao je Ured za međunarodne odnose SuRi.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk