"Mogućnost suradnje i razmjene", 26. 10. 2012.
POSJET GOSTI IZ KUALA LUMPURA NA RIJEČKOM SVEUČILIŠTU
Mogućnosti suradnje i razmjene
 
 
RIJEKA » Riječko Sveučilište posjetila je delegacija s Malaya University iz malezijskog Kuala Lumpura, koja u Rijeci boravi u dvodnevnom boravku. Visoku delegaciju činili su dekan Pravnog fakulteta prof. dr. Johan Shamsuddina Bin Sabaruddin, prodekan Fakulteta za informatičke znanosti prof. dr. Abdullah Bin Gani prodekan Fakulteta arhitekture prof. dr. Hafez Bin Salleh, pročelnik Odjela Tehničkog fakulteta dr. Nahrizul Adib Bin Kadri, prof. Jamiyah Binti Hassan, posebni izaslanik i predstavnik dekana Medicinskoga fakultetam te Farinda Binti Abdul Ghani iz Centra za cjeloživotno obrazovanje.
    – Malezijsko Sveučilište strukturom je slično Sveučilištu u Rijeci. Budući da su kolege iz Kuala Lumpura izrazile želju za upoznavanjem i razgovorima vjerujemo da se time otvaraju mogućnosti bilateralne uspješne međunarodne suradnje i razmjene, poručuju s riječkog Sveučilišta. (A. P.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk