Objavljen natječaj za Program Znanstvene suradnje za potporu „Preko granice“
Fond „Jedinstvo uz pomoć znanja“ objavljuje natječaj u sklopu programa „Znanstvena suradnja“, koji će biti otvoren do petka, 01. veljače 2013. godine.
U sklopu ovog programa potiču se znanstvena istraživanja kroz financiranje suradničkih projekata srednje veličine. Podupiru se istraživački projekti u Hrvatskoj koji doprinose ciljevima Fonda i koji uključuju suradnju s hrvatskom znanstvenom i stručnom dijasporom.
 
Ciljevi potpore “Preko granice” su omogućiti izvrsnim hrvatskim znanstvenicima i stručnjacima, koji žive i rade u inozemstvu, započinjanje i uspostavu znanstvene suradnje s domaćim i stranim znanstvenicima i stručnjacima, koji žive i rade u Hrvatskoj, kao i poticanje hrvatskih institucija i tvrtki na korištenje potencijala hrvatske znanstvene i stručne dijaspore.
 
Novčana sredstva koja su na raspolaganju za Program znanstvene suradnje, Potpora „Preko granice“ iznose 22,5 milijuna HRK. Konačni iznos dodijeljenih sredstava u ovom Natječaju u 2013. godini ovisit će o kvaliteti zaprimljenih projektnih prijedloga.
Trajanje predloženih projekata može biti najmanje 12, a najviše 24 mjeseca, a pojedinačna potpora može iznositi najmanje 750.000 HRK i najviše 1.500.000 HRK.
 
Detaljnije informacije o objavljenom natječaju mogu se pronaći na stranicama Fonda,  a svi upiti mogu se uputiti u tajništvo Fonda „Jedinstvo uz pomoć znanja“ na:

elektronsku poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ,
telefon +385 1 23 52 685 ili adresu
Fond „Jedinstvo uz pomoć znanja“, Planinska 1, 10000 Zagreb.

Dana 6. prosinca 2012. godine na Sveučilištu u Rijeci održat će se informativni dan o Fondu „Jedinstvo uz pomoć znanja“ i otvorenim natječajima. Info dan, koji će početi u 12 sati u predavaoni 106 na 1. katu zgrade Građevinskog fakulteta na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Više...
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk