"Pomoć u kandidiranju za EU fondove", NL, 9. 11. 2012.
EDUKACIJA STEP RI ORGANIZIRA TRI PREDAVANJA O PROGRAMIMA EUROPSKE UNIJE
Pomoć u kandidiranju za EU fondove
 
 
RIJEKA » Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci u sklopu projekta »Obrazovanje za poduzetništvo« organizira tri predavanja o sredstvima Europske unije, što će biti održana do kraja studenog i u prosincu.
    – Mala i srednja poduzeća su prepoznata kao generator gospodarskog razvitka Europske unije. Upravo zbog toga su velika sredstva u proračunu EU namijenjena, direktno ili indirektno, poduzetnicima. Kako bi pokušali pomoći poduzetnicima i odgovoriti na mnogobrojna pitanja STeP Ri će održati tri zanimljiva predavanja, poručuju iz Znanstveno-tehnologijskog parka.
    Prvo predavanje na redu je 16. studenog, na temu »Europska sredstva za poduzetnike sada i u razdoblju 2014-2020. godine«, a zbog velikog interesa već je popunjeno. No, STeP Ri nastavlja dalje s edukacijskim ciklusom te će 22. i 23. studenog biti održano predavanje na temu »Kako osmisliti i napisati projekt za programe Europske unije, s naglaskom na pretpristupni fond (IPA)«. Cilj seminara je podučiti sudionike kvalitetnom upravljanju europskim projektom, kroz prezentaciju, praktičan rad i diskusiju sudionika. Dvodnevnu edukaciju voditi će Nataša Jakominić Marot, voditeljica Centra za EU projekte Sveučilišta u Rijeci s preko deset godina iskustva u radu na EU projektima. S obzirom na praktičan dio programa i individualni pristup edukaciji broj mjesta je ograničen, stoga je potrebno svoju prijavu poslati što prije, a zaključno s 21. studenoga.
    Početkom prosinca slijedi treća tema vezana za EU, »Provedba i upravljanje projektom financiranim od strane Europske unije, s naglaskom na IPA-u«. Cilj seminara je podučiti sudionike kvalitetnom upravljanju europskim projektom.
    Prijave na edukacije vrše se na internetskim stranicama Znanstveno-tehnologijskog STeP-a Ri www.step.uniri.hr. Besplatna predavanja omogućilo je Ministarstvo poduzetništva i obrta Vlade Republike Hrvatske kroz projekt obrazovanja malih i srednjih poduzetnika u 2012. godini.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk