Odobren FP7 ERC projekt prof. Stipana Jonjića
Prijedlog projekta prof. Stipana Jonjića „Strengthening adaptive immunity via innate immunity: enhancing the CD8 T cell response by using the NKG2D ligand expressed in a herpesvirus vector“, uspješno je prošao proces vrednovanja te je na natječaju ERC-2012-AdG Europskog istraživackog vijeca (European Research Council - ERC) za iskusne istraživace (Advanced Grant) i odobren.

 

Čestitamo Prof. Jonjiću!

ERC je dio potprograma Ideje Sedmog Okvirnog Programa (FP7) s ukupnim proračunom od 7,5 mrd € za razdoblje 2007. - 2013. ERC, kao i potprogram Ideje u cjelini, omogućava istraživačima da sami predlažu teme istraživanja (investigator-driven frontier research) što ga razlikuje od ostalih potprograma FP7 gdje su teme na koje se istraživači mogu javiti unaprijed zadane i limitirane radnim programom. Osnovni je cilj ERC-a potaknuti znanstvenu izvrsnost u Europi uz podršku i poticaj najboljim, istinski kreativnim znanstvenicima u bilo kojem znanstvenom području.

Detaljnije informacije o natječajima ERC-a.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk