Promjena roka za Pripremne posjete u okviru Natječaja Programa za cjeloživotno učenje
Obavještavamo sve potencijalne prijavitelje da je došlo do promjene u rokovima za prijavu na aktivnost Pripremni posjeti natječaja Programa za cjeloživotno učenje u 2013. godini.

Europska komisija izvijestila je da ne postoji pravna podloga za odobravanje Pripremnih posjeta za novu generaciju programa od 2014. do 2020. („Erasmus for all“), stoga se pripremni posjeti u okviru natječaja za 2013. godinu mogu odobriti isključivo za pripremu projekata u okviru Programa za cjeloživotno učenje.

Iz tog razloga, te uzevši u obzir rokove za prijavu na aktivnosti za koje su Pripremni posjeti namijenjeni, u 2013. godini određuje se 11.01.2013. kao jedini rok za prijavu i to za pripremne posjete koje počinju nakon 05.02.2013. godine.

Pripremni posjet se mora provesti prije podnošenja prijave za aktivnost na koju se pripremni posjet odnosi budući da je cilj istog da se partneri bolje upoznaju, razviju nove projektne ideje, pripreme i ispune nacrt prijave za buduće projekte itd.

Prijavni obrasci za Pripremne posjete bit će stavljeni izvan uporabe nakon 31.01.2013. godine.

Ostali rokovi u 2013. godini neće biti dostupni sve do daljnje obavijesti.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Agenciju za mobilnost i programe Europske unije na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk