Otvoren UKF natječaj u sklopu programa Mladi znanstvenici i stručnjaci
Fond Jedinstvo uz pomoć znanja otvorio je natječaj za potporu "Istraživanje u gospodarstvu i akademiji" u sklopu programa "Mladi znanstvenici i stručnjaci" koji će biti otvoren do petka, 22. veljače 2013. godine.

Program za mlade znanstvenike i stručnjake podupire mlade znanstvenike i stručnjake, kako iz Hrvatske tako i iz dijaspore, u svim aspektima njihovog profesionalnog razvoja. Program želi doprinijeti priljevu talentiranih ljudi u hrvatske tvrtke, sveučilišta i istraživačke institucije.
 
Cilj potpore „Istraživanje u gospodarstvu i akademiji “ je povećati mobilnost stručnjaka i mladih znanstvenika između akademije i gospodarstva, te ojačati dugoročnu suradnju između ta dva sektora. Podupire se rad vrsnih mladih znanstvenika i stručnjaka u hrvatskim poduzećima koji kao doktorandi ili s doktoratom znanosti dolaze iz javnih znanstveno-istraživačkih institucija u Hrvatskoj ili iz dijaspore. Također se podupire rad vrsnih mladih znanstvenika i stručnjaka u javnim znanstveno-istraživačkim institucijama koji kao doktorandi ili sa doktoratom znanosti dolaze iz hrvatskog gospodarstva.

Potpora je namijenjena sufinanciranju plaća mladih znanstvenika/stručnjaka koji će raditi na znanstveno istraživačkim projektima u hrvatskim poduzećima ili u javnim znanstveno-istraživačkim institucijama. 


Podsjećamo da je trenutno otvoren i natječaj "Preko granice". Detaljnije informacije možete pročitati ovdje.

Povodom otvorenih natječaja Centar za EU projekte organizira INFO DAN koji će se održati 6.12.2012. Više...
 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk